Van €0 naar €750K omzet in 2 jaar.

Omzet uit Google marketing

AmerikaNu is een touroperator voor reizen naar Amerika. De reisspecialisten maken alle reizen op maat, zodat je altijd kunt doen en zien wat jij wil. Of je nu met de camper of auto op pad wil, is geen probleem. Ze bieden alles aan van rondreizen, stedentrips, fly-drives door heel de VS.

Toen AmerikaNU begon met de SEO campagne was het bedrijf net opgestart. Er waren nog geen leads, conversies en vrijwel geen verkeer. Er viel nog veel te behalen. Doordat er nog weinig content was, lag hier de prioriteit.

Doel: De eerste aanvragen binnen 6 maanden ontvangen.

Aanpak: 

Voor AmerikaNU hebben we een samenwerking gestart waarin wij adviezen geven, on-page adviezen doorvoeren en content creëren. AmerikaNU neemt de helft van de content creatie op zich.

Stap 1: De strategie bepalen

AmerikaNU kwam binnen als een startend bedrijf. Er was dus nog weinig content op de site. Hier wilde we mee beginnen.

Naast content is de autoriteit een belangrijk onderdeel. De concurrentie bestaat uit sites zoals Doets, Tioga en Tui. Een lastige markt dus. En om tussen deze sites te staan is er autoriteit nodig. Dus zijn we gestart met linkbuilding. Zowel kwaliteit als kwantiteit.

Stap 3: Nieuwe content

De eerste maanden hebben gefocust op zoveel mogelijk teksten te schrijven en plaatsen op de site. Omdat er veel en grote concurrentie is, focussen we eerst op kleinere zoekvolumes zodat we sneller resultaat behalen.

Stap 2: De huidige pagina’s optimaliseren

Nadat er content stond op de site wilde we hier nog meer uit halen. Daarom maakte we uitgebreide analyses en optimaliseerde de content verder. Zo konden we posities verhogen en nog meer verkeer binnen halen.

Resultaten: 

  1. Van €0 naar €7.5K omzet in 2 jaar.
  2. Van 1.600 zoekwoorden naar 5.600 zoekwoorden.
  3. Van 1 zoekwoord in de top 3 naar 104 zoekwoorden in de top 3.
  4. Van 42 verwijzende domeinen naar 306 verwijzende domeinen.
wordt onze volgende case studie

Word onze volgende case studie

Ontdek hoe we uw website meer bezoekers en conversies kunnen opleveren.

Andere klant cases