Site in een nieuw jasje

De Dieze is een technisch bedrijf die industriële services biedt. Het bedrijf is gespecialiseerd in industrieel onderhouden en het produceren van complexe machineonderdelen. Het bedrijf heeft grote klanten en had al een eigen site. Deze website was erg ouderwets en kwam niet meer overeen met de dna elementen van het bedrijf. 

Het bedrijf is in de afgelopen jaren blijven doorontwikkelen alleen was de website niet mee verandert. Daardoor paste de site niet meer bij het bedrijf en wilde ze deze vernieuwen. Om in de toekomst te blijven groeien. 

Aanpak

Voor De Dieze is er gewerkt aan het design van de website. Deze modernisatie is in een aantal stappen uitgevoerd. 

  1. Kenismakingsgesprek 

De eerste stap is het leren kennen van het bedrijf en wat de wensen en doelen zijn. Daarom zijn we eerst bij elkaar gekomen om dit gezamenlijk te bespreken en concreet te maken. Uit dit gesprek werd duidelijk dat het bedrijf een nieuwe website en een bijhorend logo wilde. 

  1. Logo 

Na het kennismakingsgesprek is er gewerkt aan een nieuw logo. Deze moest nieuw, dynamisch en passend voor het bedrijf zijn. Het oude logo was blauw en relatief groot, het nieuwe logo heeft een frisse oranje kleur en simpel om te onthouden. 

  1. Ontwerp website

Nadat het ontwerp van het nieuwe logo besproken en goedgekeurd was, zijn we gaan kijken naar de website van het bedrijf. Eerst moest hier een ontwerp voor worden gemaakt. De kleur is dezelfde frisse oranje als die van het logo. De pagina’s zijn modern en dynamisch geworden met animaties, foto’s en filmpjes met een duidelijke structuur. De site geeft nu goed weer waar het bedrijf voor staat en wat ze doen. 

  1. Site invullen

Nadat het logo en de site helemaal klaar waren zijn alle oude gegevens overgezet naar de nieuwe site. Maar er is ook nieuwe content gemaakt voor op de website zodat alles overeenkomt met de nieuwe situatie van het bedrijf.  

Resultaat

  • Een nieuw fris logo die makkelijk is te onthouden. 
  • Een moderne en dynamische website die overeenkomt met het bedrijf en waar ze voor staan.

Gerelateerde artikelen

SEO Tips naar de perfecte pagina
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO Tips: in 20 stappen naar de perfecte pagina

Je hebt het internet al afgespeurd naar verschillende SEO Tips, maar hoe maken al deze tips samen de perfecte pagina?

Ik leg je dat graag uit in dit artikel.

Zo heb jij binnen no-time een pagina online staan die mensen naar je website trekt en ze ook op je website houdt! Geen zorgen, ik help je graag met persoonlijke feedback. Daarover lees je meer aan het einde van dit artikel.

Ben jij klaar om de perfecte pagina te gaan maken? Komt-ie:

Google Zoekwoorden voor een 1e plek in Google
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoe voer je een zoekwoord onderzoek uit om 1e te ranken in Google!

Je hebt een mooie website met sterke content en het is belangrijk dat je doelgroep die weet te vinden. Als je meer gratis verkeer op je website wil krijgen spelen Google zoekwoorden een belangrijke rol.

Het vinden van de juiste zoekwoorden is al moeilijk genoeg. Dan heb je niet altijd zin om ook nog veel tijd te besteden aan linkbuilding.

Gelukkig hoeft dat niet altijd. Vandaag laat ik je zien hoe jij in drie stappen zoekwoorden vindt waarmee je hoog kan ranken zonder één minuut aan linkbuilding te besteden.