Site in een nieuw jasje

Case studie De Dieze

De Dieze is een technisch bedrijf die industriële services biedt. Het bedrijf is gespecialiseerd in industrieel onderhouden en het produceren van complexe machineonderdelen. Het bedrijf heeft grote klanten en had al een eigen site. Deze website was erg ouderwets en kwam niet meer overeen met de dna elementen van het bedrijf. 

Het bedrijf is in de afgelopen jaren blijven doorontwikkelen alleen was de website niet mee verandert. Daardoor paste de site niet meer bij het bedrijf en wilde ze deze vernieuwen. Om in de toekomst te blijven groeien. 

Aanpak

Voor De Dieze is er gewerkt aan het design van de website. Deze modernisatie is in een aantal stappen uitgevoerd. 

1. Kenismakingsgesprek 

De eerste stap is het leren kennen van het bedrijf en wat de wensen en doelen zijn. Daarom zijn we eerst bij elkaar gekomen om dit gezamenlijk te bespreken en concreet te maken. Uit dit gesprek werd duidelijk dat het bedrijf een nieuwe website en een bijhorend logo wilde. 

2. Logo 

Na het kennismakingsgesprek is er gewerkt aan een nieuw logo. Deze moest nieuw, dynamisch en passend voor het bedrijf zijn. Het oude logo was blauw en relatief groot, het nieuwe logo heeft een frisse oranje kleur en simpel om te onthouden. 

3. Ontwerp website

Nadat het ontwerp van het nieuwe logo besproken en goedgekeurd was, zijn we gaan kijken naar de website van het bedrijf. Eerst moest hier een ontwerp voor worden gemaakt. De kleur is dezelfde frisse oranje als die van het logo. De pagina’s zijn modern en dynamisch geworden met animaties, foto’s en filmpjes met een duidelijke structuur. De site geeft nu goed weer waar het bedrijf voor staat en wat ze doen. 

4. Site invullen

Nadat het logo en de site helemaal klaar waren zijn alle oude gegevens overgezet naar de nieuwe site. Maar er is ook nieuwe content gemaakt voor op de website zodat alles overeenkomt met de nieuwe situatie van het bedrijf.  

Resultaten

  • Een nieuw fris logo die makkelijk is te onthouden. 
  • Een moderne en dynamische website die overeenkomt met het bedrijf en waar ze voor staan.
wordt onze volgende case studie

Word onze volgende case studie

Ontdek hoe we uw website meer bezoekers en conversies kunnen opleveren.

Andere klant cases