Het probleem van migraties

Bij het bouwen of verbouwen van een site werken verschillende teams en partijen samen. 

Er is veel kennis en aandacht voor het bouwen van een goed eindresultaat. Toch gaat er na migratie veel organisch verkeer verloren. Dit komt door een gebrek aan de juiste SEO-kennis en migratie begeleiding. Dit zorgt voor: 

  • Onnodig verlies van posities en verkeer
  • Een daling van de omzet
  • Extra development kosten achteraf om fouten te herstellen.

De oplossing: inzicht en overzicht

Wij bieden inzicht in de risico’s van je migratie en begeleiden je door het hele proces van start tot eind. Hierdoor beperken we de impact van de migratie op je organische prestaties tot een minimum en bouwen we aan futureproof website, die naast een goed design ook voor resultaat zorgt.

Zij gingen je voor

Ons migratie proces

1

Risico-analyse en checklists

We maken een uitgebreide analyse van je huidige data en de veranderingen die je wil doorvoeren. Zo weten we precies waar de risico’s liggen en hoe we deze beperken. Hierbij stellen we een doelgericht migratieplan op met een checklist op maat voor je developers. 

2

Development, migratie en monitoring

We ondersteunen het development proces van A tot Z. We begeleiden je vóór en na migratie en controleren of alles goed gaat. Mocht er iets niet goed gaan, dan weet je dat direct. Zo bouwen we samen een website die supercharger is voor succes.

3

Domineer de markt

Jouw website is klaar voor de toekomst! Met onze Topical Map strategie, bouw je organisch succes verder uit. Zo behouden we niet alleen je verkeer, maar zorgen we ook dat je verder groeit.

Migratie begeleiding vanaf €5.000 p/m

Wij hebben ervaring met

Voordelen voor onze klanten:

  • Risico in kaart op voorhand
  • Beperkte gevolgen voor webprestaties
  • Optimale sitestructuur voor organisch succes

Voordelen voor de developer:

  • Gericht te werk
  • Hoge kwaliteit van migratie
  • Hogere klanttevredenheid

Aan de slag!

We hebben door de jaren heen veel website migraties begeleid. We weten daarom als geen ander hoe een migratie wel en niet moet. Een juiste planning is daarbij cruciaal. 

Plan een strategisch gesprek voor mij in hoe we ook jouw website succesvol migreren.

David van Brakel – Eigenaar Dok Online