Content Creatie Bureau Den Bosch

Content Creatie

De juiste content creatie is de motor achter een succesvolle online marketingstrategie.

DSC 7126

De beste content op het juiste moment

Probeer jij op je website vooral te overtuigen om direct je product of dienst af te nemen? Begrijpelijk, maar dit is niet altijd de juiste strategie. Meer dan 97% van de online content is erop gericht om bezoekers direct iets te verkopen, terwijl de bezoeker daar vaak nog niet klaar voor is.

Door je doelgroep te voorzien van de juiste content op het juiste moment kun je ze aan je binden en het maximale uit je online marketingactiviteiten halen. Dok Online helpt je bij het creëren van deze content.

Jouw website is meer dan een visitekaartje

De tijd waarin je website diende als een online visitekaartje is voorbij. Een moderne en geoptimaliseerde website informeert, overtuigt en zet aan tot actie. Visitekaartjes doen dit niet. Je website is de basis van je online succes. Wij bouwen een website die je in staat stelt je online resultaat te optimaliseren. Onze websites:

Responsief

Ziet er goed uit op alle apparaten.

Geoptimaliseerd

Is snel op alle apparaten

SEO

Is optimaal vindbaar in Google

Conversie

Is gericht op conversie

Doelgroep gericht

Is specifiek aan te passen aan de behoefte van jouw doelgroep

UX-design

Is gebruiksvriendelijk, zodat je bezoekers precies vinden wat ze zoeken

Marketing

Dient als verlengstuk van je marketingactiviteiten

Flexibel

Is gemakkelijk aan te passen aan de behoefte van je doelgroep.

Wij helpen je graag bij het bouwen van een website die aan alle bovenstaande eisen voldoet. We bouwen websites die makkelijk uit te breiden zijn. Zo kun je met een basiswebsite beginnen en deze aan de hand van gebruikersfeedback verder optimaliseren. Hierdoor sluit je website optimaal aan bij de behoefte van je doelgroep, zijn de opstartkosten lager en duurt de bouw van de website minder lang.

Campagne Content Creatie

Een goede website en marketingcampagne vragen om goede content. Naast een sterkte tekst kunnen foto’s of een sterke video de aandacht trekken en je doelgroep van relevante informatie voorzien.

In 2017 zal video content 74% van al het dataverkeer vertegenwoordigen (Bron: kpcb). Ook kan een video het conversie percentage tot 80% verhogen. Wie het maximale uit zijn online marketing wil halen doet er dus goed aan om video in zijn content mix op te nemen. Gelukkig zijn wij er als SEO-specialist om je te helpen bij het creëren en verspreiden van pakkende video’s. Denk hierbij aan bedrijfsvideo’s, productvideo’s, review, demo’s en event video’s.

SEO Copywriting

Wanneer je communiceert met je doelgroep is het belangrijk dat de teksten helder zijn en aanzetten tot de door jou gewenste acties. Maar wat heb je aan mooie teksten als niemand ze leest? Het is daarom ook erg belangrijk om vindbaar te zijn door je teksten. Met de juiste copywriting is je schrijfstijl helder, herkenbaar en goed vindbaar voor de zoekmachines. Zelf geen schrijftalent in huis? Dok Online ontzorgt je ook graag op dit gebied.

Groei gedreven door Content creatie.

Ben jij benieuwd hoe content jouw bedrijf kan laten groeien? Wij bespreken dit graag met je in een gratis consult.