Bewezen resultaaat

Klant Cases

We hebben een aantal klant cases opgesteld waarin we laten zien wat wij voor onze klanten bereiken. 

Site in een nieuw jasje

De Dieze is een technisch bedrijf die industriële services biedt. Het bedrijf is gespecialiseerd in industrieel onderhouden en het produceren van complexe machineonderdelen. Het bedrijf

Lees verder »

Wat onze klanten over ons zeggen

# 1 online marketing bureau

Alleen onze klanten kunnen je natuurlijk écht vertellen hoe een samenwerking met ons is. Daarom hebben wij ze gevraagd om hun ervaringen met Dok Online te delen.

Annelies Hulsker
Annelies Hulsker
Nieuwe Stap
Lees verder
Heel blij met de hands on mentaliteit bij Dok Online. Ze denken in mogelijkheden en gaat meteen aan de slag. Prettig om mee samen te werken, duidelijk in de communicatie. Praktische goed uitvoerbare adviezen en snelle reacties op vragen.
Aimee Blijenberg
Aimee Blijenberg
Goed Scheiden Arnhem
Lees verder
Prettige communicatie, verstand van zaken. Denkt elke keer een stap vooruit in wat er kan en moet gebeuren.Resultaatgericht en betrokken, waarbij Dok Online ervoor zorgt dat je deelgenoot blijft. Aan te bevelen!
Marcel de Hondt
Marcel de Hondt
Syngenta
Lees verder
Ik wil Dok Online bedanken voor de zeer prettige samenwerking en professionele marketing skills. Jullie hebben ons erg goed kunnen helpen bij het tot stand komen van de scripts voor onze video activiteiten. Je hebt niet alleen een producent maar ook een sparring partner.
Mary Klem
Mary Klem
Goed Geregeld Scheiden
Lees verder
Dok Online maakt waar wat ze beloven! Ze communiceren snel en duidelijk bij vragen.
Sander Blankendaal
Sander BlankendaalBootuitjes
Lees verder
Dok Online staat garant voor maatwerk. Veel kennis over de huidige maar ook nieuwe ontwikkelingen. Dit heeft geresulteerd in een website om trots op te zijn. Natuurlijk ook blij met een uitzonderlijk goede ranking op Google. Nogmaals dank!

Wat wij voor jullie kunnen betekenen

Ontdek hoe we meer bezoekers en conversies op jullie website kunnen realiseren. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden.

Logo Dok Online email handtekening
Neem contact op