Online Marketing Strategie

Zet Online Marketing Om In Resultaat

Dok Online maakt van een complex begrip een flexibel, passend en haalbaar plan van aanpak.

Foto david bureau klein

Een strategie die bij je past

Veel bedrijven laten een echte marketing strategie voor wat het is. Zonde, want zo vaar je eigenlijk zonder kompas in de complexe wereld van online marketing. De juiste strategie is simpel en zorgt ervoor dat je effectiever te werk kunt gaan.

Een complete marketing strategie: simpel, snel en effectief

Wanneer je denkt aan een marketing strategie denk je misschien aan een 100-pagina’s tellend boekwerk waarin iedere stap staat vastgelegd. Dit is misschien zo voor de unilevers van deze wereld, maar voor kleinere bedrijven is veel meer flexibiliteit mogelijk. Zie het als een stratenplan, we hoeven niet alle straten tegelijk open te gooien. We kunnen ook één straat per keer verbreden. Zo houden we het overzichtelijk, blijf je wendbaar en sluit de planning altijd perfect aan bij jouw bedrijf.

Wat zijn je doelstellingen en wat is je doelgroep? Welke kanalen kan je het beste inzetten om je doelgroep te bereiken? Hoe groot is de concurrentie? Als SEO-specialist helpen wij je om op deze vragen het juiste antwoord te vinden en zo het maximale uit je onlineactiviteiten te halen.

Onze aanpak

Om tot een optimale marketing strategie te komen brengen we eerst je huidige situatie in kaart. Vervolgens kijken we naar de verschillende verbeterpunten en maken we een passend stappenplan en tijdschema.

Wij ontzorgen je graag en nemen dan ook alles uit handen wat jullie zelf intern niet op willen of kunnen vangen. Wel hebben wij tijdens een samenwerking graag nauw contact met iemand binnen jullie bedrijf. Zo zorgen wij dat de strategie altijd aansluit op de laatste ontwikkelingen binnen de markt en bij jullie eigen DNA. Ook hebben we verschillende vaste contactmomenten om de voortgang en de resultaten te bespreken.

Vrijblijvend jouw online strategie bespreken? Maak een afspraak.

Wil je weten of er verbeteringen mogelijk zijn in jouw (online) marketing strategie? In een vrijblijvend kennismakinggesprek lopen we door jullie huidige situatie heen en kijken we samen naar mogelijkheden tot verbetering..