Wij zetten jouw travel site op #1

95% van de organisaties binnen de reisbranche halen niet genoeg uit hun website. Pagina’s, teksten en de techniek erachter zijn vaak niet volledig geoptimaliseerd voor Google. Klinkt bekend?

De meeste marketingbureaus hebben te weinig kennis – laat staan passie – voor de reisbranche. Bij ons is dat anders met SEO-experts die dagelijks werken voor de reisbranche of daar zelfs hun origine in vinden. Daarom kennen wij je doelgroep als geen ander.

Travel SEO specialisten in de sneeuw

In 2 minuten uitgelegd wat we doen.


Elke hike naar de top begint met de juiste route

Wij helpen jou je doelen realiseren

Succes behalen met een Travel SEO campagne, wat kun je daarbij van de campagne en van ons verwachten?

  • Groei in organisch verkeer
  • Betere posities in Google
  • Stijging in leads
  • Meer conversies
  • Maandelijks opzegbaar
  • Dashboard op maat met real time data

Van bezoekers naar boekers

#1 SEO-specialist voor de reiswereld

Klanttevredenheid is topprioriteit

Alleen onze klanten kunnen je écht vertellen hoe het is om met ons te werken. We laten ze daarom graag aan het woord:

SEO zit in ons bloed

Zoekmachine Optimalisatie-specialist in actie

Stoot concurrende travel agencies van de hoogste plekken in Google, maak van je bezoekers boekers en krijg inzicht in hoe je verkeer zich gedraagt op je website.

Jouw doel realiseren wij met de ontwikkeling en implementatie van een doeltreffende SEO-strategie voor de reisbranche. Daarvoor pakken we het volgende op:

Behaalde SEO resultaten AmerikaNu

AmerikaNu staat #1 in de zoekresultaten voor verschillende reizen en bestemmingen.

Eerste klas dienstverlening

Waarom jij kiest voor Dok Online

Nou, daar kunnen we je een aantal redenen voor geven:

Wij doen SEO niet als extraatje, zoals veel full service marketingbureaus. Het is onze focus. Daardoor gaan we veel verder dan onze conculega’s. Dat verschil merk je al snel aan je resultaten.

De SEO-spelregels veranderen regelmatig. Door onze complete focus op SEO zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo zorg je ervoor dat je SEO-strategie blijft werken, ook in de toekomst!

We houden niet alleen zelf van reizen, we hebben ook veel ervaring met SEO binnen de travel branche. Wanneer wij in het dashboard zien dat jullie een stap dichterbij de bovenste positie in Google zijn, doen wij ook een vreugde dansje.

Ergenis nummer 1 bij klanten die overkomen van een ander marketingbureau: het gebrek aan duidelijke communicatie. Daar brengen wij graag verandering in.

Wij toveren complexe data om in behapbare presentaties met bijbehorende video-uitleg. Zo weet je altijd wat we hebben gedaan, waar je staat en waar we naartoe werken.

Zo ben je helemaal bij, zonder kostbare tijd te verspillen.

We gebruiken veel professionele tools om jouw SEO-succes te meten. Dat kan soms best verwarrend zijn, want wat werkt er wel en wat niet?

Daarom zetten we dit voor jou in een overzichtelijk dashboard op maat. Zo zie jij te allen tijde in één oogopslag de belangrijkste resultaten van je Travel SEO Strategie.

Een SEO-strategie is niet binnen één maand uitgevoerd. Daarom werken we het liefst langdurig met je samen om de beste resultaten te behalen. Máár we willen ook flexibel zijn.

Je zit bij ons dus niet vast aan een jaarcontract of andere termijnregelingen, zoals bij veel andere bureaus. Jij hebt altijd de regie in handen over je contract en kun je makkelijk maandelijks opzeggen.

Krijg in 30 minuten inzicht in je huidige SEO-situatie.

De reis is belangrijk, maar de bestemming ook…

Wij zorgen voor conversie en rendement. Voor minder doen we het niet!

Wij vertellen je graag nog meer over onze werkwijze en aanpak, maar het gaat natuurlijk allemaal om de resultaten. Daarom laten we deze graag voor zich spreken:

Omzet uit Google marketing

AmerikaNu: Van €0 naar €750K omzet in één jaar.

Bootuitjes: 100% groei, 3 jaar op rij.

Thumbnail Doe NL Tekengebied 1

Doe Den Bosch: 42% groei in organisch verkeer in één jaar

Climb the road to the top positions in Google

Free 30 minute strategy consult

Schedule a no-obligation appointment directly in my agenda, then we will discuss the possibilities for a successful SEO strategy together. You will immediately receive a link to the online video meeting.

Profielfoto David