Vacatures

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel welke vacature jou het beste omschrijft.

Middel 9 8
Content creator vacature

Tekstschrijv(st)er/copywriter

Tekstschrijv(st)er/copywriter Can do mentaliteit, verantwoordelijk, creatief en een tovenaar met copy. Zijn dit termen die jou omschrijven? Dan hebben wij de perfecte content marketing functie voor jou. Dok Online is een online marketing bureau gespecialiseerd in Google marketing. En wij geven jou de volledige verantwoordelijkheid over de copy van onze eigen bedrijven en die van…
Lees meer Tekstschrijv(st)er/copywriter
Content creator vacature

Content marketeer

Content marketeer Can do mentaliteit, verantwoordelijk, creatief en een tovenaar met copy. Zijn dit termen die jou omschrijven? Dan hebben wij de perfecte content marketing functie voor jou. Dok Online is een online marketing bureau gespecialiseerd in Google marketing. En wij geven jou de volledige verantwoordelijkheid over de copy van onze eigen bedrijven en die…
Lees meer Content marketeer
Stage content creatie vacature Tekengebied 1 Tekengebied 1

Content marketing stage

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage binnen content marketing? Dan zit je bij Dok Online aan het juiste adres. Wij zijn een online marketing bureau en zijn op zoek naar een hardwerkende en gezellige stagiaire die ons kunnen helpen met nieuwe content creëren.
Lees meer Content marketing stage
Online marketing stage

Online marketing stage

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage binnen online marketing? Dan zit je bij Dok Online aan het juiste adres. Wij zijn een online marketing bureau en zijn op zoek naar een hardwerkende en gezellige stagiaire.
Lees meer Online marketing stage
Junior Tekengebied 1 Tekengebied 1

Vacature SEO junior

Je staat aan het begin van je marketing carrière. Je hebt nog niet de vaak gevraagde 3 jaar werkervaring, maar weet nu al dat jij de beste SEO specialist van Nederland wilt worden. Daar gaan wij je bij helpen. 
Lees meer Vacature SEO junior
Strateeg Tekengebied 1

Vacature SEO strateeg

Je hebt al ervaring als SEO specialist. Je krijgt energie als je ziet dat je een pagina van positie 4 naar positie 1 hebt weten te krijgen. Je bent analytisch ingesteld en je zoekt naar uitdaging en verantwoordelijkheid. Je wilt je eigen klanten beheren en de vrijheid krijgen om strategische keuzes te maken. Ontwikkelen en doorgroeien zijn voor jou belangrijke termen. 
Lees meer Vacature SEO strateeg