Zoekmachine Optimalisatie Bureau​

Wij zetten jou op #1 (in Google)

Hogere conversies, meer bezoekers, (lokale) vindbaarheid, wat jouw doel ook is wij helpen dit te bereiken!

Dok Online is een zoekmachine optimalisatie bureau met kennis, ervaring en een unieke werkwijze . 

  • Ervaren specialisten
  • Duidelijke aanpak
  • Heldere inzichten in je eigen SEO dashboard
  • Bewezen succesvol resultaat
Zoekmachine optimalisatie bureau

Bootuitjes staat #1 in de zoekresultaten voor meerdere arrangementen.

Online Marketing resultaten

Recente klant resultaten

Wij vertellen je graag alles over onze werkwijze en aanpak, maar aan het einde gaat het allemaal om die resultaten. Daarom laten we onze resultaten voor zich spreken.

Diepgaande data analse met heldere uitkomsten

Ons 5 fase SEO framework

Er zijn ontelbare factoren die belangrijk zijn om met jouw website goed te ranken in Google. Alles intern beheren kan een echte nachtmerrie zijn. Wij bieden onze klanten SEO-services met de hoogste kwaliteit, door middel van een gestroomlijnd proces waarin alle aspecten worden meegenomen. Dat proces bestaat uit de 5 onderstaande fases

Diep data-analyse rapport

Jullie gegevens vertellen een verhaal dat we moeten begrijpen. We hebben een eigen rapport opgesteld dat belangrijke SEO-gegevens uit Google Search Console, Google Analytics en SEM Rush haalt om ons te helpen bij het formuleren van de eerste stappen voor jullie SEO-campagne.

Onboarding vragenlijst

Jullie hebben waardevolle kennis over jullie bedrijf, website, klanten en markt. Het is belangrijk dat ons team hierover wordt geïnformeerd.  Daarom beginnen we met een onboarding vragenlijst om snel inzicht te krijgen in jullie bedrijf en situatie.

Branche omstandigheden

We maken gebruik van tools zoals Ahrefs en Semrush om sites in jullie branche te volgen. Om een duidelijk beeld te krijgen van wat wel en wat niet werkt. Zo weten we precies welke kanalen ingezet moeten worden voor jullie campagne en creëren we een multi-channel SEO-strategie.

Kick-off gesprek

Nu jullie gegevens en branche in kaart zijn gebracht komen we nog samen voor een gesprek. Om alles te bespreken en de volgende stappen duidelijk te maken. Ook al lijkt dit misschien veel doen we dit allemaal in de eerste week van de campagne.

Leuke Projecten

Bekijk ons Laatste werk

Lokale vindbaarheid

Lokale dominantie op alle fronten

Goed geregeld scheiden is een mediator gevestigd in Den Bosch. Een lokaal bedrijf die in deze markt wil groeien.

Doel:  Lokale overheersing op organisch en betaald niveau In de regio Den Bosch. Om zo meer leads te krijgen.

Resultaat: #1 op lokale zoekwoorden voor organisch en betaald verkeer. Nummer 2 in de local pack.

Bekijk business case

Wie helpen wij al ranken

Onze klanten

Wat maakt ons anders

Waarom Dok Online

Onze SEO tools zijn uniek

Data vormen de basis van een goede SEO-campagne. We hebben custom ontwikkelde tools die met behulp van API’s, data-scrapes en krachtige analyse formules alles te ontrafelen wat er op jullie site gebeurt. 

Zo kunnen we alle nodige stappen nemen om jullie website te optimaliseren en de campagne te laten slagen.

Transparantie

Alles wordt 100% met je gedeeld, niets is verborgen. We gebruiken Google Drive als een gedeelde desktop – al het werk dat we doen is via online sheets, documents en slides. Campagnes zijn gebaseerd op gedetailleerde projectplannen. Op de dag dat we een overeenkomst hebben wordt jullie campagne van begin tot eind ingericht in Google Sheets.

Onze gedetailleerde campagne tracking maakt het ook makkelijk voor nieuwe mensen om zich in te lezen in de voortgang (bijvoorbeeld als jullie nieuwe mensen aannemen. Als er toch nog vragen zijn, makkelijk we simpele uitleg video’s die alles duidelijk maken.

Duidelijke communicatie seo

Duidelijke communicatie

 

Je krijgt 1 contact persoon en hier blijf de gehele campagne mee in contact. Samen bespreek je de aanbevelingen en resultaten regelmatig. Wij maken het graag zo makkelijk en duidelijk mogelijk voor jullie, daarom stellen wij overzichtelijke presentaties op met een stappenplan op basis van de analyses op. Ook ontvang je elke maand een document waarin alle resultaten worden bijgehouden. Heb jij nog vragen of is er iets onduidelijk? Geen probleem, wij nemen graag de tijd om jou alles duidelijk te maken. 

 

 

Wat zeggen onze klanten

#1 Seo specialist voor groot en klein

Alleen onze klanten kunnen vertellen hoe het is om met ons samen te werken. Daarom hebben wij gevraagd of ze hun ervaring willen delen. 

Annelies Hulsker
Annelies Hulsker
Nieuwe Stap
Lees verder
Heel blij met de hands on mentaliteit bij Dok Online. Ze denken in mogelijkheden en gaat meteen aan de slag. Prettig om mee samen te werken, duidelijk in de communicatie. Praktische goed uitvoerbare adviezen en snelle reacties op vragen.
Aimee Blijenberg
Aimee Blijenberg
Goed Scheiden Arnhem
Lees verder
Prettige communicatie, verstand van zaken. Denkt elke keer een stap vooruit in wat er kan en moet gebeuren.Resultaatgericht en betrokken, waarbij Dok Online ervoor zorgt dat je deelgenoot blijft. Aan te bevelen!
Marcel de Hondt
Marcel de Hondt
Syngenta
Lees verder
Ik wil Dok Online bedanken voor de zeer prettige samenwerking en professionele marketing skills. Jullie hebben ons erg goed kunnen helpen bij het tot stand komen van de scripts voor onze video activiteiten. Je hebt niet alleen een producent maar ook een sparring partner.
Mary Klem
Mary Klem
Goed Geregeld Scheiden
Lees verder
Dok Online maakt waar wat ze beloven! Ze communiceren snel en duidelijk bij vragen.
Sander Blankendaal
Sander BlankendaalBootuitjes
Lees verder
Dok Online staat garant voor maatwerk. Veel kennis over de huidige maar ook nieuwe ontwikkelingen. Dit heeft geresulteerd in een website om trots op te zijn. Natuurlijk ook blij met een uitzonderlijk goede ranking op Google. Nogmaals dank!

Wie gaat er aan slag met jullie site.

De mensen achter Dok Online

David van Brakel

SEO specialist - Eigenaar

Mieke Baken

SEO specialist

SEO Diensten

Wat kunnen wij voor jou doen?

Strategie

Werk een strategie uit voor jullie seo campagne, om jullie doelen zo snel mogelijk te behalen. 

Technische Seo

Wij assisteren bij het optimaliseren van de techniek en content op en rond je website.

Zoekwoordenonderzoek 

We laten zien hoe jouw doelgroep zoekt, zodat je weet waar je op moet focussen

Concurrentie analyse

Zie hoe jouw concurrentie het doet.

Copywriting

Schrijf de juiste teksten om jouw doelgroep optimaal te bereiken. Voor elke stap in de klantreis.

Lokale Seo

Verbeter jouw vindbaarheid op de lokale markt. 

Analytics

Zie direct of je al resultaat geboekt hebt.

Internationale Seo

Wordt niet alleen maar vindbaar in Nederland, maar breid je uit naar het buitenland. 

Seo migratie

Het overzetten van jouw oude gegevens zonder je harde werk verloren laten gaan. 

Linkbuilding

Wij maken van jouw website een online autoriteit

Word onze volgende case studie

Ontdek hoe we uw website meer bezoekers en conversies kunnen opleveren.

Meest gestelde vragen

FAQ

Seo wordt een steeds groter en bekender begrip. Toch is het vaak nog niet helemaal duidelijk wat het allemaal inhoudt. Daarom leggen we dit graag nog even uit. 

Seo of zoekmachine optimalisatie heeft betrekking tot alle activiteiten die je uitvoert om hoger in Google te ranken met jouw website. Dit gaat over organisch verkeer (gratis) in tegenstelling tot SEA. Je optimaliseert je website en de content af op het gedrag van de zoekmachine gebruikers. Het doel is om bovenaan Google te ranken, om meer bezoekers te trekken naar de website zonder advertenties in te zetten. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=hw4YmLOrRoU&feature=emb_logo

Door aandacht te besteden aan seo kan je veel relevant verkeer naar je site trekken. Iedereen gebruikt zoekmachines en hierdoor is het een krachtige tool geworden voor elk (online) bedrijf. Als jij niet wordt gevonden in Google krijg je ook geen verkeer en verkoop je ook niks. Zoekmachine optimalisatie is een langetermijnstrategie. 

SEO wordt een steeds groter begrip en steeds meer bedrijven investeren hierin, als jouw concurrentie hiermee bezig is kan je niet achter blijven. Als er op jouw markt nog weinig wordt gedaan met seo kan dit een enorme kans zijn voor jouw bedrijf om voor grote en relevante zoekwoorden hoog te ranken.

Een seo specialist/bureau is iemand die zich bezighoudt met het zo goed mogelijk vindbaar maken van bedrijven in de zoekmachines. Het belangrijkste doel is het verhogen van het organische zoekverkeer en het aantal conversies. 

Voor een seo specialist is het belangrijk wat de de zoekmachines verwachten, maar ook wat jouw bezoekers willen zien. Het gaat natuurlijk niet alleen gevonden worden, maar ook een kwalitatieve website opbouwen die jouw bezoekers graag lezen.

Een seo specialist kiezen is niet altijd even makkelijk. Het gaat vaak om veel geld en hoe weet je wie er gaat leveren? Er zijn een aantal belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een seo specialist of bureau. Met onderstaande tips wordt het al weer wat makkelijker.

  1. Lees jezelf in! Laat je niks wijsmaken en zorg dat je enigszins een idee hebt wat seo inhoudt. 
  2. Vergelijk. Ga niet voor de eerste de beste aanbieder met een mooi verkooppraatje. Laat jezelf informeren door verschillende bedrijven en kijk wat er wordt aangeboden. 
  3. Denk lange termijn. Geloof bedrijven niet die allerlei garanties geven. Seo is voor het langetermijn en de eerste maanden ga je echt geen grote resultaten zien. Je gaat echt niet op nummer 1 ranken binnen enkele maanden, voor mega zoektermen als tv kopen. 
  4. Ga op je gevoel af! Als jij je niet goed voelt bij een bedrijf of hoe ze te werk gaan is dit vaak door een goede reden. Je moet je specialist kunnen vertrouwen. 
  5. Wat zeggen andere? Ga eens kijken wat andere klanten zeggen. Bekijk de recensies en dan het liefst niet alleen die op de site staan vermeld. Kijk eens in Google reviews en op Facebook.

 

Seo is een lang proces en moet continue worden bijgehouden op de site. Ga er niet vanuit dat je de eerste paar maanden veel verschil zal zijn. Dit duurt vaak 6 tot 12 maanden. Daar staat wel tegenover dat de resultaten grote impact heeft op het aantal bezoekers op de website.

Logo Dok Online email handtekening
Neem contact op