Zoekmachine Optimalisatie Bureau​

Wij zetten jou op #1 (in Google)

Hogere conversies, meer bezoekers, (lokale) vindbaarheid, wat jouw doel ook is wij helpen dit te bereiken!

Dok Online is een zoekmachine optimalisatie bureau met kennis, ervaring en een unieke werkwijze . 

  • Ervaren specialisten
  • Duidelijke aanpak
  • Heldere inzichten in je eigen SEO dashboard
  • Bewezen succesvol resultaat
Zoekmachine optimalisatie bureau

Bootuitjes staat #1 in de zoekresultaten voor meerdere arrangementen.

Wij helpen jou je SEO doelen te realiseren

Jullie hebben een geweldige site, maar niet de resultaten die je wenst. Jij weet dat je (veel) meer conversies uit je website kunt halen wanneer je meer aandacht zou besteden aan SEO.

Maar “weten dat” is nog geen strategische implementatie van SEO. Daar komt een gespecialiseerd zoekmachine optimalisatie bureau om de hoek kijken. Waar mensen werken met passie en expertise voor het vak. Wij zijn zo’n bureau. En wij helpen jou graag aan meer kwalitatief organisch verkeer via Google.  

SEO zit in ons bloed

Zoekmachine Optimalisatie-specialist in actie

Zoekmachine optimalisatie? Dat is een specialisatie, niet iets wat je er zomaar bij doet. Wij richten ons daarom compleet op SEO. Onze specialisten zijn dag in dag uit bezig met het algoritme en testen voortdurend nieuwe strategieën uit. Daar pluk jij de vruchten van.

We vertrekken vanuit de zoekintentie van de Google gebruiker, detecteren de gebruikte zoektermen en zorgen dat jouw website steeds hoger komt te staan in Google. Op pagina 1 is al leuk, maar wist je dat de nummer 1 positie tot 25x meer bezoekers krijgt dan plek 10

Samen met jou stellen we realistisch doelen en bepalen we je SEO strategie. Wij gaan recht op ons doel af en jouw resultaten staan centraal.

Voorbeeld aanpak

Waarom jij kiest voor Dok Online?

Nou, daar kunnen we je een aantal redenen voor geven:

Meer informatie

De SEO spelregels veranderen regelmatig. Door onze complete focus op SEO zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo zorg je ervoor dat je SEO strategie blijft werken, ook in de toekomst!

Wij doen SEO niet als extraatje, het is onze focus. Daardoor gaan we heel wat verder dan heel wat van onze collega’s. Dat verschil merk je al snel aan je resultaten.

Tal van tools, best practices en bewezen strategieën helpen ons om ook voor jouw onderneming snel resultaat te boeken.

Complexe data? Wij toveren ze om in behapbare info, zodat je steeds weet waar je staat en waar we heengaan. Zo ben jij helemaal bij, terwijl het je amper tijd kost.

Onze specialisten hebben een echte passie voor SEO. Wanneer wij in het dashboard zien dat jullie een stap dichterbij de bovenste positie in Google zijn, doen wij ook een vreugde dansje.

En vooral…

Wij zorgen voor conversie en rendement. Voor minder doen we het niet!

Wij vertellen je graag nog meer over onze werkwijze en aanpak, maar het gaat natuurlijk allemaal om de resultaten. Daarom laten we deze graag voor zich spreken:

wordt onze volgende case studie

Word onze volgende case studie

Ontdek hoe we uw website meer bezoekers en conversies kunnen opleveren.

SEO Diensten

Wat wij concreet voor jou kunnen betekenen

Een succesvolle SEO campagne vraagt om een actieve samenwerking. Jullie weten als geen ander waar jullie bedrijf voor staat. Wij weten als geen ander hoe we jullie doelgroep kunnen bereiken. Een sterk partnership!

Met jullie input kiezen wij de juiste SEO diensten en zorgen we samen voor optimaal resultaat. Zo kun jij je dan weer op de rest van je takenlijst focussen.

Strategie

Werk een strategie uit voor jullie seo campagne, om jullie doelen zo snel mogelijk te behalen. 

Technische Seo

Wij assisteren bij het optimaliseren van de techniek en content op en rond je website.

Zoekwoordonderzoek

We laten zien hoe jouw doelgroep zoekt, zodat je weet waar je op moet focussen

Concurrentie analyse

Zie hoe jouw concurrentie het doet.

Copywriting

Schrijf de juiste teksten om jouw doelgroep optimaal te bereiken. Voor elke stap in de klantreis.

Lokale Seo

Verbeter jouw vindbaarheid op de lokale markt. 

Analytics

Zie direct of je al resultaat geboekt hebt.

Internationale Seo

Wordt niet alleen maar vindbaar in Nederland, maar breid je uit naar het buitenland. 

Seo migratie

Het overzetten van jouw oude gegevens zonder je harde werk verloren laten gaan. 

Linkbuilding

Wij maken van jouw website een online autoriteit

Wat zeggen klanten over ons SEO bureau

#1 Seo specialist voor groot en klein

Alleen onze klanten kunnen je écht vertellen hoe het is om met ons te werken. We laten ze daarom graag aan het woord:

Samenwerken met een zoekmachine optimalisatie bureau

Onze 5 stappen naar resultaat

Goed scoren in Google? Daar komt heel wat bij kijken! Ontelbare factoren spelen mee en je kennis up-to-date houden is essentieel. Als rasechte SEO specialisten houden wij ons hier dagelijks mee bezig, zorgen we voor een gestroomlijnd proces en een helder stappenplan naar succes. Wij zetten de 5 stappen graag voor je op een rijtje:

Middel 2

Een goede voorbereiding is essentieel. Een vragenlijst en gesprek helpen ons je bedrijf te leren kennen en zicht te krijgen op je branche en doelstellingen. Hier gaan we verder mee aan de slag. We verdiepen ons in je markt en voeren de eerste analyses uit. Zo schieten we snel uit de startblokken.

We kijken waar we het snelste resultaat kunnen behalen. Dit zit bijna altijd in de bestaande content. Zo proberen we zo snel mogelijk winstgevend te zijn. Een zoekwoordenonderzoek, de analyse van je website en een technische SEO-audit. Ze komen stuk voor stuk aan bod. Op basis van onze SEO expertise reiken we je de nodige ‘on page’ verbeteringen aan. Hier kun je zelf mee aan de slag of je laat het aan ons over.

Middel 5
Middel 4

Zodra we het maximale hebben gehaald uit de bestaande pagina’s is het tijd voor nieuwe content. We werken een Content strategie uit die bij jullie bedrijf en doelstellingen past. 

We kijken naar de behoefte van de doelgroep en de content van jullie concurrentie. We werken tot in detail uit hoe de nieuwe content er uit moet zien, zodat jullie site er tussenuit springt. Zo halen we het beste resultaat.

Het promoten van je links en linkbuilding komt nu aan bod. Wij leggen contact met relevante sites om links te plaatsen en hebben ook de nodige contacten met bloggers. Kwalitatieve artikelen en gerichte links zorgen voor een gezond linkprofiel én een betere positie in Google.

Middel 3
Middel 10

Wij zorgen regelmatig voor rapporten en feedback, zo blijf je aangesloten bij de resultaten en onze werkwijze. Heldere video’s, behapbare aanbevelingen, een Google Drive met alle documenten en overzichtelijke dashboards: jij bent weet op elk moment waar wij mee bezig zijn!

SEO Specialisten

Wij gaan graag voor je aan de slag!

Zijn jullie klaar om je omzet te blijven vergroten, zonder het advertentiebudget te hoeven opschroeven? Tijd om écht serieus aan de slag te gaan met SEO. Wij voegen jullie bedrijf graag toe aan onze lijst met succesverhalen! 

Als SEO specialist zijn we dé partner om jouw resultaten in de zoekmachines te boosten. Terwijl jij je focust op je onderneming, zorgen wij voor meer klanten. Een sterk partnership. Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak, we vertellen je graag meer.

De mensen achter Dok Online

Deze marketeers gaan aan slag met jullie site.

vierkant portret David

David van Brakel

SEO specialist – Eigenaar
Portret vierkant Mieke

Mieke Baken

SEO specialist

Wie helpen wij naar boven in de zoekresultaten

Onze klanten!

Waarom Dok Online?

Meest Gestelde Vragen

Elke samenwerking is maatwerk. Daarom beginnen we met een kennismakingsgesprek en een analyse om te kijken hoe jullie website ervoor staat en wat jullie doelstellingen zijn. Op basis daarvan maken we dan een SEO strategie met heldere actiepunten en vervolgstappen. Nadat we deze met jullie hebben besproken, gaan we aan de slag!

Bij ons staat transparantie voorop. Daarom maken wij een gedeelde bedrijfsfolder in Google Docs. Alles wat te maken heeft met jullie campagne is in te zien in deze persoonlijke bedrijfsfolder in Google Docs. Zo weten jullie precies waar wij mee bezig zijn.

Daarnaast ontvangen jullie maandelijks een rapportage die wij persoonlijk toelichten en hebben jullie ook toegang tot een dashboard waar jullie altijd de prestaties van jullie website kunnen inzien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de groei in bezoekers of op welke plek jullie nu ranken binnen Google voor bepaalde zoekwoorden. 

Wanneer jullie vragen hebben over specifieke stappen in het proces, leggen wij het graag aan je uit. Zo hopen we dat jullie altijd weten wat wij doen en waarom wij dat doen.

Wij rapporteren op verschillende manieren. Het begint met het persoonlijke dashboard waarop jullie de prestaties van jullie website kunnen zien. Hier kun je bijvoorbeeld zien of je meer bezoekers hebt gekregen en waar je rankt binnen Google. Daarnaast stellen wij maandelijks verschillende rapportages op die we in een persoonlijk gesprek toelichten. Daarnaast doen we periodiek ook uitgebreidere analyses waarin we vervolgstappen, conclusies en aanbevelingen aan jullie presenteren.

Linkbuilding is maatwerk. Een nieuwe site heeft nu eenmaal een andere aanpak nodig dan een site met al heel wat traffic. Tijdens onze website analyse maken we een linklplan op maat dat aansluit bij de behoefte. Wij zorgen voor een gezond en gevarieerd linkprofiel.

Nee, wij zorgen voor een gevarieerd en kwalitatief linkprofiel waar je op kunt bouwen.

Dat bepaal je helemaal zelf. Als je wil nemen we alles uit handen, maar we merken dat de resultaten nog beter zijn als je als klant betrokken blijft. Kun je zelf ondersteunen op het vlak van content, dan bespaar je hierop budget, dat wij dan weer kunnen inzetten voor bijkomende analyses, optimalisaties en het verhogen van de autoriteit. Je merkt het: je kiest zelf wat je aan ons overlaat en wat je zelf doet.

Al onze SEO-trajecten zijn maatwerk. Wij kunnen je daarom geen exacte prijs geven zonder op de hoogte te zijn van jullie doelstellingen en wat de concurrentie spendeert. Na een eerste, vrijblijvend intakegesprek kunnen we je een voorstel op maat overmaken.

SEO is een langetermijnstrategie waarbij je de website voortdurend moet bijwerken. Is er al heel wat content beschikbaar, dan zijn de eerste resultaten vaak al na een 3-tal maanden merkbaar. Op langere termijn win je altijd en in het eerste jaar begin je te zaaien. Zo leg je de basis voor 5 à 10 jaar omzetgroei.

Door aandacht te besteden aan SEO, kun je veel relevant verkeer naar je site trekken. Iedereen gebruikt zoekmachines, hierdoor is het een krachtige tool geworden voor elk (online) bedrijf. Als jij niet wordt gevonden in Google, krijg je ook geen verkeer uit Google en verkoop je ook niks aan de potentiële klanten die via Google zoeken. Zoekmachine optimalisatie kost tijd, maar heeft een langdurig effect. Daarom is het een langetermijnstrategie. 

SEO wordt door steeds meer bedrijven ingezet, wanneer jouw concurrent zich hiermee bezighoudt kun je niet achterblijven. Als er op jouw markt nog niet veel met SEO wordt gedaan, is dit jouw kans om hoog te ranken op de grote, relevante zoekwoorden.