Zoekmachine Optimalisatie Bureau​

Wij zetten jou op #1 (in Google)

Hogere conversies, meer bezoekers, (lokale) vindbaarheid, wat jouw doel ook is wij helpen dit te bereiken!

Dok Online is een zoekmachine optimalisatie bureau met kennis, ervaring en een unieke werkwijze . 

Zoekmachine optimalisatie bureau

Bootuitjes staat #1 in de zoekresultaten voor meerdere arrangementen.

SEO resultaten

Recente klant resultaten

Wij vertellen je graag alles over onze werkwijze en aanpak, maar aan het einde gaat het allemaal om die resultaten. Daarom laten we onze resultaten voor zich spreken.

Diepgaande data analse met heldere uitkomsten

Ons 5 fase SEO framework

Er zijn ontelbare factoren die belangrijk zijn om met jouw website goed te ranken in Google. Alles intern beheren kan hierdoor een regelrechte nachtmerrie zijn. Wij bieden onze klanten SEO-services met de hoogste kwaliteit, door middel van een gestroomlijnd proces waarin alle aspecten worden meegenomen. Dit proces bestaat uit de 5 onderstaande fases.

Diep data-analyse rapport

Jullie gegevens vertellen een verhaal dat we moeten begrijpen. We hebben een eigen rapportage methode opgesteld die belangrijke SEO-gegevens uit Google Search Console, Google Analytics en SEM Rush haalt. Deze rapportage helpt ons om de eerste stappen te bepalen.

Onboarding vragenlijst

Jullie hebben waardevolle kennis over jullie bedrijf, website, klanten en markt. Het is belangrijk dat ons team hierover wordt geïnformeerd.  Daarom beginnen we met een onboarding vragenlijst om snel inzicht te krijgen in jullie bedrijf en situatie.

Branche omstandigheden

We maken gebruik van tools zoals Ahrefs en Semrush om andere sites in jullie branche te volgen. Zo weten we precies welke kanalen ingezet moeten worden voor jullie campagne en creëren we een multi-channel SEO-strategie.

Kick-off gesprek

Nu jullie gegevens en branche in kaart zijn gebracht komen we samen voor een gesprek om alles te bespreken en de volgende stappen duidelijk te maken. Dit klinkt waarschijnlijk als een hele klus, maar we doen dit allemaal in de eerste week van een campagne.

Leuke Projecten

Bekijk ons Laatste werk

Lokale vindbaarheid

Lokale dominantie op alle fronten

Goed geregeld scheiden is een mediator gevestigd in Den Bosch. Een lokaal bedrijf die in deze markt wil groeien.

Doel:  Lokale overheersing op organisch en betaald niveau In de regio Den Bosch. Om zo meer leads te krijgen.

Resultaat: #1 op lokale zoekwoorden voor organisch en betaald verkeer. Nummer 2 in de local pack.

Bekijk business case

Wie helpen wij naar boven in de zoekresultaten

Onze klanten

Wat maakt ons SEO bureau Uniek

Waarom Dok Online

Ook in gesprek met andere bedrijven? Helemaal goed, dat moedigen we zelfs aan. Maar niet zonder jou te vertellen wat ons precies anders maakt:

Unieke tools

Onze SEO tools zijn uniek

Data vormen de basis van een goede SEO-campagne. Wij gebruiken onze eigen tools die met behulp van API’s, data-scrapes en krachtige analyse formules alles weten te ontrafelen wat er op jullie site gebeurd. Zo weten wij (en daarmee jij) precies welke stappen we moeten nemen om de campagne te laten slagen!

Transparantie

Bij ons weet je precies waar je aan toe bent en waar we op dat moment aan werken. Via Google Drive kun je altijd de status van je campagne zien en de documenten waar wij in werken inzien.

Onze gedetailleerde campagne tracking maakt het ook makkelijk voor nieuwe mensen om zich in te lezen in de voortgang (bijvoorbeeld voor wanneer jullie nieuw personeel aannemen). Als er toch nog vragen zijn, maken wij een video waarin we alles rustig uitleggen.

Transparant
Klantresultaat Bootuitjes.nl lead groei

Bewezen resultaat

Met alleen de juiste tools ben je er natuurlijk nog niet, de juiste conclusies trekken en daarop de strategie bijsturen is minstens net zo belangrijk. Er werken daarom altijd meerdere ervaren marketeers aan je campagne. Zo zorgen we dat we het maximale uit jouw campagne halen. 

Bekijk onze cases voor inspiratie.

Wat zeggen klanten over ons SEO bureau

#1 Seo specialist voor groot en klein

Alleen onze klanten kunnen vertellen hoe het is om met ons samen te werken en waarom ze ons kiezen als SEO bureau. Daarom hebben wij gevraagd of ze hun ervaring willen delen. 

Annelies Hulsker
Annelies Hulsker
Nieuwe Stap
Lees verder
Heel blij met de hands on mentaliteit bij Dok Online. Ze denken in mogelijkheden en gaat meteen aan de slag. Prettig om mee samen te werken, duidelijk in de communicatie. Praktische goed uitvoerbare adviezen en snelle reacties op vragen.
Aimee Blijenberg
Aimee Blijenberg
Goed Scheiden Arnhem
Lees verder
Prettige communicatie, verstand van zaken. Denkt elke keer een stap vooruit in wat er kan en moet gebeuren.Resultaatgericht en betrokken, waarbij Dok Online ervoor zorgt dat je deelgenoot blijft. Aan te bevelen!
Marcel de Hondt
Marcel de Hondt
Syngenta
Lees verder
Ik wil Dok Online bedanken voor de zeer prettige samenwerking en professionele marketing skills. Jullie hebben ons erg goed kunnen helpen bij het tot stand komen van de scripts voor onze video activiteiten. Je hebt niet alleen een producent maar ook een sparring partner.
Mary Klem
Mary Klem
Goed Geregeld Scheiden
Lees verder
Dok Online maakt waar wat ze beloven! Ze communiceren snel en duidelijk bij vragen.
Sander Blankendaal
Sander BlankendaalBootuitjes
Lees verder
Dok Online staat garant voor maatwerk. Veel kennis over de huidige maar ook nieuwe ontwikkelingen. Dit heeft geresulteerd in een website om trots op te zijn. Natuurlijk ook blij met een uitzonderlijk goede ranking op Google. Nogmaals dank!

Wie gaat er aan slag met jullie site.

De mensen achter Dok Online

David van Brakel

SEO specialist - Eigenaar

Mieke Baken

SEO specialist

SEO Diensten

Wat kunnen wij voor jou doen?

Strategie

Werk een strategie uit voor jullie seo campagne, om jullie doelen zo snel mogelijk te behalen. 

Technische Seo

Wij assisteren bij het optimaliseren van de techniek en content op en rond je website.

Zoekwoordenonderzoek 

We laten zien hoe jouw doelgroep zoekt, zodat je weet waar je op moet focussen

Concurrentie analyse

Zie hoe jouw concurrentie het doet.

Copywriting

Schrijf de juiste teksten om jouw doelgroep optimaal te bereiken. Voor elke stap in de klantreis.

Lokale Seo

Verbeter jouw vindbaarheid op de lokale markt. 

Analytics

Zie direct of je al resultaat geboekt hebt.

Internationale Seo

Wordt niet alleen maar vindbaar in Nederland, maar breid je uit naar het buitenland. 

Seo migratie

Het overzetten van jouw oude gegevens zonder je harde werk verloren laten gaan. 

Linkbuilding

Wij maken van jouw website een online autoriteit

wordt onze volgende case studie

Word onze volgende case studie

Ontdek hoe we uw website meer bezoekers en conversies kunnen opleveren.

Meest gestelde vragen

FAQ

Seo wordt een steeds groter en bekender begrip. Toch is het vaak nog niet helemaal duidelijk wat het allemaal inhoudt. Daarom leggen we dit graag nog even uit. 

SEO of zoekmachine optimalisatie heeft betrekking tot alle activiteiten die je uitvoert om hoger in Google te ranken met jouw website. Dit gaat over organisch verkeer (gratis) in tegenstelling tot SEA (dit zijn de betaalde advertenties). Je optimaliseert je website en stemt de content af op het gedrag van de zoekmachinegebruikers. Het doel is om bovenaan Google te ranken, om meer bezoekers te trekken naar de website zonder advertenties in te zetten. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=hw4YmLOrRoU&feature=emb_logo

Door aandacht te besteden aan SEO, kun je veel relevant verkeer naar je site trekken. Iedereen gebruikt zoekmachines, hierdoor is het een krachtige tool geworden voor elk (online) bedrijf. Als jij niet wordt gevonden in Google, krijg je ook geen verkeer uit Google en verkoop je ook niks aan de potentiële klanten die via Google zoeken. Zoekmachine optimalisatie kost tijd, maar heeft een langdurig effect. Daarom is het een langetermijnstrategie. 

SEO wordt door steeds meer bedrijven ingezet, wanneer jouw concurrent zich hiermee bezighoudt kun je niet achterblijven. Als er op jouw markt nog niet veel met SEO wordt gedaan, is dit jouw kans om hoog te ranken op de grote, relevante zoekwoorden.

Een SEO specialist (of SEO bureau), is iemand die zich bezighoudt met het zo goed mogelijk vindbaar maken van bedrijven in de zoekmachines. Het belangrijkste doel is het verhogen van het organische zoekverkeer en het aantal conversies. 

Voor een SEO specialist is het belangrijk wat de zoekmachines verwachten, maar ook wat jouw bezoekers willen zien. Het gaat natuurlijk niet alleen gevonden worden, maar ook een kwalitatieve website opbouwen die jouw bezoekers graag lezen.

Een SEO specialist kiezen is niet altijd even makkelijk. Het gaat vaak om veel geld en hoe weet je wie er gaat leveren wat je verwacht? Er zijn een aantal belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een SEO specialist of SEO bureau. Met onderstaande tips wordt het alweer wat makkelijker.

 

  1. Lees jezelf in! Laat je niks wijsmaken en zorg dat je enigszins een idee hebt wat SEO inhoudt. 
  2. Vergelijk. Ga niet voor de eerste de beste aanbieder met een mooi verkooppraatje. Laat jezelf informeren door verschillende bedrijven en kijk wat er wordt aangeboden. 
  3. Denk lange termijn. Geloof bedrijven niet die allerlei garanties geven. SEO is een langetermijnstrategie en de eerste maanden ga je echt geen grote resultaten zien.
  4. Ga op je gevoel af! Als jij je niet goed voelt bij een bedrijf of hoe ze te werk gaan moet je daar naar luisteren. Het is een langdurige samenwerking waarbij jij op je specialist moet kunnen vertrouwen.  
  5. Wat zeggen anderen? Een bedrijf gevonden waar je een goed gevoel bij hebt? Check dan de Google- en Facebookrecensies om een idee te krijgen wat anderen van dit bedrijf of deze specialist vinden.

SEO is een langetermijnstrategie waarbij je de website continue moet bijwerken. Ga er maar niet vanuit dat je de eerste paar maanden direct verschil zult zien. Dit duurt vaak wel 6 tot 12 maanden. Maar, wanneer je geduldig bent, word je wel beloond met langdurige resultaten die grote impact hebben op het aantal organische bezoekers op je website.  

Logo Dok Online email handtekening
Neem contact op