Seo specialist Den Bosch

Bovenaan in Google? Regelen we voor je!

Bovenaan komen in Google, dat is wat je wil. Maar hoe doe je dat? Dok Online is jouw SEO Specialist in Den Bosch en wij helpen je graag verder.

Zoekmachine optimalisatie bureau

Bootuitjes staat #1 in de zoekresultaten voor meerdere arrangementen.

Waarom een SEO Specialist?

Wanneer je investeert in een website, wil je ook dat deze resultaat gaat opleveren. Een SEO Specialist kan jou hierbij helpen. Samen kijken jullie naar realistische doelen voor de website en wordt er een plan van aanpak opgesteld om deze doelen zo snel mogelijk te behalen. Hierbij zorgen we ervoor dat je niet alleen “in Google voorkomt” maar ook dat je gevonden wordt op de zoekwoorden die er voor jouw bedrijf toe doen.

Een goede SEO Specialist doet meer dan alleen mensen naar je website sturen. Aan “gewoon een bezoeker” heb je niet zo veel. Een bezoeker is namelijk nog geen klant. De SEO Specialisten van Dok Online kijken daarom niet alleen naar hoe je beter gevonden wordt, maar ook naar hoe jij meer omzet uit je online marketing kan halen. Ze weten niet alleen alles van vindbaar worden in Google, ook de nieuwste marketing en copywriting trucs kennen ze als geen ander. Zo zetten wij online marketing om in meetbaar resultaat voor jouw onderneming.

Online marketing strategie

Wat maakt iemand een echte SEO specialist bij Dok Online?

Wij laten niet zomaar iedereen SEO Specialist worden, bij Dok Online moet je daarvoor wel uit specifiek hout zijn gesneden.

Goed met data

Meten is weten, dat is niet anders als het op online marketing aankomt. Onze SEO specialisten zijn allemaal sterk met cijfers. Zij weten waar je naar moet kijken om online succes te kunnen meten.

Talent voor content

Een goede SEO Strategie valt of staat met goede content. Het is belangrijk dat onze specialisten een neusje hebben voor goede content. Zo kunnen ze creëren en adviseren op het hoogste niveau.

Ervaring

SEO is een skill die je vooral leert door het veel te doen. Onze specialisten hebben dan ook al veel bedrijven in verschillende branches geholpen met hun zichtbaarheid in zoekmachines.

Handig met tools

Meten, analyseren en optimaliseren zijn het hart van een goede SEO strategie, om dit goed te kunnen doen moet je ervaring hebben met de juiste tools.

Gratis SEO Analyse

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan onze gratis SEO Analyse aan, hierbij kijkt een van onze specialisten kritisch naar jouw site. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Al deze punten worden verwerkt in een vrijblijvend adviesrapport.

Wie helpen wij al ranken

Onze klanten

Diepgaande data analse met heldere uitkomsten

Hoe pakken wij SEO aan?

Er zijn ontelbare factoren die belangrijk zijn om met jouw website goed te ranken in Google. Alles intern beheren kan hierdoor een regelrechte nachtmerrie zijn. Wij bieden onze klanten SEO-services met de hoogste kwaliteit, door middel van een gestroomlijnd proces waarin alle aspecten worden meegenomen. Dit proces bestaat uit de 5 onderstaande fases.

Diep data-analyse rapport

Jullie gegevens vertellen een verhaal dat we moeten begrijpen. We hebben een eigen rapportage methode opgesteld die belangrijke SEO-gegevens uit Google Search Console, Google Analytics en SEM Rush haalt. Deze rapportage helpt ons om de eerste stappen te bepalen.

Onboarding vragenlijst

Jullie hebben waardevolle kennis over jullie bedrijf, website, klanten en markt. Het is belangrijk dat ons team hierover wordt geïnformeerd.  Daarom beginnen we met een onboarding vragenlijst om snel inzicht te krijgen in jullie bedrijf en situatie.

Branche omstandigheden

We maken gebruik van tools zoals Ahrefs en Semrush om andere sites in jullie branche te volgen. Zo weten we precies welke kanalen ingezet moeten worden voor jullie campagne en creëren we een multi-channel SEO-strategie.

Kick-off gesprek

Nu jullie gegevens en branche in kaart zijn gebracht komen we samen voor een gesprek om alles te bespreken en de volgende stappen duidelijk te maken. Dit klinkt waarschijnlijk als een hele klus, maar we doen dit allemaal in de eerste week van een campagne.

Online Marketing resultaten

Recente klant resultaten

Wij vertellen je graag alles over onze werkwijze en aanpak, maar aan het einde gaat het allemaal om die resultaten. Daarom laten we onze resultaten voor zich spreken.

SEO Diensten

Wat kunnen wij voor jou doen?

In de wereld van zoekmachine optimalisatie zijn er veel verschillende taken, wij nemen deze graag voor je uit handen. Dok Online helpt je graag op weg met de volgende SEO services:

Strategie

Werk een strategie uit voor jullie seo campagne, om jullie doelen zo snel mogelijk te behalen. 

Technische Seo

Wij assisteren bij het optimaliseren van de techniek en content op en rond je website.

Zoekwoordenonderzoek 

We laten zien hoe jouw doelgroep zoekt, zodat je weet waar je op moet focussen

Concurrentie analyse

Zie hoe jouw concurrentie het doet.

Copywriting

Schrijf de juiste teksten om jouw doelgroep optimaal te bereiken. Voor elke stap in de klantreis.

Lokale Seo

Verbeter jouw vindbaarheid op de lokale markt. 

Analytics

Zie direct of je al resultaat geboekt hebt.

Internationale Seo

Wordt niet alleen maar vindbaar in Nederland, maar breid je uit naar het buitenland. 

Seo migratie

Het overzetten van jouw oude gegevens zonder je harde werk verloren laten gaan. 

Linkbuilding

Wij maken van jouw website een online autoriteit

Wat maakt ons anders

Waarom Dok Online

Ook in gesprek met andere bedrijven? Helemaal goed, dat moedigen we zelfs aan. Maar niet zonder jou te vertellen wat ons precies anders maakt:

Onze SEO tools zijn uniek

Data vormen de basis van een goede SEO-campagne. We hebben custom ontwikkelde tools die met behulp van API’s, data-scrapes en krachtige analyse formules alles te ontrafelen wat er op jullie site gebeurt. 

Zo kunnen we alle nodige stappen nemen om jullie website te optimaliseren en de campagne te laten slagen.

Transparantie

 bij een seo specialist is het helemaal niet gek dat je alleen resultaten krijgt te zien. Maar bij Dok Online laten wij jou liever meekijken in het gehele proces. Wij stellen aan het begin van de campagne een planning op, die jij altijd live kan meekijken.

Hier zie je precies waar wij aan werken en wanneer de deadlines zijn. Ook de analyses worden gedeeld in jouw persoonlijke Google drive klanten map. Alleen wij en jouw medewerkers kunnen hierin. Mailtjes versturen voor elke kleine aanpassing is dus niet nodig.

Seo specialist Den Bosch

Lokaal en ervaren

Met alleen de juiste tools ben je er natuurlijk nog niet, de juiste conclusies trekken en daarop de strategie bijsturen is minstens net zo belangrijk. Er werken daarom altijd meerdere ervaren marketeers aan je campagne. Ook zitten wij om de hoek, in Den Bosch, en staan we altijd voor je klaar!

Leuke Projecten

Bekijk ons Laatste werk

Lokale vindbaarheid

Lokale dominantie op alle fronten

Goed geregeld scheiden is een mediator gevestigd in Den Bosch. Een lokaal bedrijf die in deze markt wil groeien.

Doel:  Lokale overheersing op organisch en betaald niveau In de regio Den Bosch. Om zo meer leads te krijgen.

Resultaat: #1 op lokale zoekwoorden voor organisch en betaald verkeer. Nummer 2 in de local pack.

Bekijk business case

Wat zeggen onze klanten

#1 Seo specialist voor groot en klein

Alleen onze klanten kunnen vertellen hoe het is om met ons samen te werken. Daarom hebben wij gevraagd of ze hun ervaring willen delen. 

Annelies Hulsker
Annelies Hulsker
Nieuwe Stap
Lees verder
Heel blij met de hands on mentaliteit bij Dok Online. Ze denken in mogelijkheden en gaat meteen aan de slag. Prettig om mee samen te werken, duidelijk in de communicatie. Praktische goed uitvoerbare adviezen en snelle reacties op vragen.
Aimee Blijenberg
Aimee Blijenberg
Goed Scheiden Arnhem
Lees verder
Prettige communicatie, verstand van zaken. Denkt elke keer een stap vooruit in wat er kan en moet gebeuren.Resultaatgericht en betrokken, waarbij Dok Online ervoor zorgt dat je deelgenoot blijft. Aan te bevelen!
Marcel de Hondt
Marcel de Hondt
Syngenta
Lees verder
Ik wil Dok Online bedanken voor de zeer prettige samenwerking en professionele marketing skills. Jullie hebben ons erg goed kunnen helpen bij het tot stand komen van de scripts voor onze video activiteiten. Je hebt niet alleen een producent maar ook een sparring partner.
Mary Klem
Mary Klem
Goed Geregeld Scheiden
Lees verder
Dok Online maakt waar wat ze beloven! Ze communiceren snel en duidelijk bij vragen.
Sander Blankendaal
Sander BlankendaalBootuitjes
Lees verder
Dok Online staat garant voor maatwerk. Veel kennis over de huidige maar ook nieuwe ontwikkelingen. Dit heeft geresulteerd in een website om trots op te zijn. Natuurlijk ook blij met een uitzonderlijk goede ranking op Google. Nogmaals dank!

Wie gaat er aan slag met jullie site.

De mensen achter Dok Online

David van Brakel

SEO specialist - Eigenaar

Mieke Baken

SEO specialist

Word onze volgende case studie

Ontdek hoe we uw website meer bezoekers en conversies kunnen opleveren.

Meest gestelde vragen

FAQ

Seo wordt een steeds groter en bekender begrip. Toch is het vaak nog niet helemaal duidelijk wat het allemaal inhoudt. Daarom leggen we dit graag nog even uit. 

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, gaat over de vindbaarheid van jouw site. Het is een breed begrip en bestaat uit meerdere onderdelen. SEO bestaat uit alle activiteiten die je uitvoerd om jouw site hoger te laten ranken in Google. En dan hebben we het alleen over het organisch verkeer. In tegenstelling tot SEA, hierbij gaat het om verkeer naar je site toe te trekken via advertenties. Dan hebben we het over betaaldverkeer.

Het internet heeft ons de mogelijkheid gegeven om een breder publiek te bereiken. Een publiek die verder gaat dan je eigen netwerk. Maar om dit grote publiek te bereiken moet jouw site wel aansluiten bij het zoekgedrag van je doelgroep. 

Dat is nou precies waar het bij SEO over gaat. Je zorgt ervoor dat jouw site wordt geoptimaliseerd voor jouw potentiële klanten binnen de richtlijnen van Google. Hierdoor trek je relevante bezoekers naar je website toe en verhoog je de conversie. 

Omdat steeds meer bedrijven actief bezig zijn met SEO is het moeilijk of onmogelijk om goed te ranken met je site als je hier zelf niets mee doet. Om de concurrentie voor te blijven of bij te houden is het belangrijk dat je online goed vindbaar blijft.

Een SEO specialist houdt zich bezig met de vindbaarheid van jouw site. Dat betekent dat ze er voor zorgen dat de content op de pagina’s aansluiten bij het zoekgedrag van jouw doelgroep en dat Google begrijpt wat er op jouw site gebeurd. Zo haal je niet alleen meer bezoekers naar je site, maar ook relevante bezoekers. Zodat de conversie op de site wordt verhoogd met mensen of bedrijven buiten je eigen netwerk.

Jazeker! Ons SEO bureau is te vinden op het industrie terrein De Brand. Makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Wanneer je op locatie bent kun je de auto kwijt op de gratis parkeerplaats voor het gebouw. Wil je de exacte route beschrijving ga dan naar onze contactpagina.

Logo Dok Online email handtekening
Neem contact op