Seo Specialist Den Bosch

Bovenaan in Google? Regelen we voor je!

Hogere conversies, meer bezoekers, (lokale) vindbaarheid, wat jouw doel ook is wij helpen dit te bereiken!

Dok Online is een SEO specialist met kennis, ervaring en een unieke werkwijze . 

  • Ervaren specialisten
  • Duidelijke aanpak
  • Heldere inzichten in je eigen SEO dashboard
  • Bewezen succesvol resultaat
SEO specialist Den Bosch

Bootuitjes staat #1 in de zoekresultaten voor meerdere arrangementen.

Waarom een SEO specialist?

  • Rank op (meer) zoekwoorden die aansluiten bij jouw bedrijf en doelgroep
  • Wordt (beter) vindbaar binnen Google
  • Meer relevante bezoekers, leads en verkopen met jouw website.
  • Een website die aansluit bij het zoekgedrag en behoeftes van de doelgroep.
  • Haal alles uit jouw website!
meeting klein

Wat maakt iemand een echte SEO specialist bij Dok Online?

Wij laten niet zomaar iedereen SEO Specialist worden, bij Dok Online moet je daarvoor wel uit specifiek hout zijn gesneden.

Goed met data

Wij weten waar je naar moet kijken om online succes te kunnen meten.

Talent voor content

Content creëren en adviseren op het hoogste niveau.

Ervaring

Specialisten in SEO en ervaring met verschillende bedrijven en markten.

Handig met tools

Unieke tools waar wij optimaal gebruik van maken.

Klant resultaat Bootuitjes

Gratis SEO Analyse

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan onze gratis SEO Analyse aan, hierbij kijkt een van onze specialisten kritisch naar jouw site. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Al deze punten worden verwerkt in een vrijblijvend adviesrapport.

Wie helpen wij al ranken

Onze klanten!

Diepgaande data analse met heldere uitkomsten

Ons 5 fase SEO framework

Er zijn ontelbare factoren die belangrijk zijn om met jouw website goed te ranken in Google. Alles intern beheren kan hierdoor een regelrechte nachtmerrie zijn. Wij bieden onze klanten SEO-services met de hoogste kwaliteit, door middel van een gestroomlijnd proces waarin alle aspecten worden meegenomen. Dit proces bestaat uit de 5 onderstaande fases.

Diep data-analyse rapport

Jullie gegevens vertellen een verhaal dat we moeten begrijpen. We hebben een eigen rapportage methode opgesteld die belangrijke SEO-gegevens uit Google Search Console, Google Analytics en SEM Rush haalt. Deze rapportage helpt ons om de eerste stappen te bepalen.

Onboarding vragenlijst

Jullie hebben waardevolle kennis over jullie bedrijf, website, klanten en markt. Het is belangrijk dat ons team hierover wordt geïnformeerd.  Daarom beginnen we met een onboarding vragenlijst om snel inzicht te krijgen in jullie bedrijf en situatie.

Branche omstandigheden

We maken gebruik van tools zoals Ahrefs en Semrush om andere sites in jullie branche te volgen. Zo weten we precies welke kanalen ingezet moeten worden voor jullie campagne en creëren we een multi-channel SEO-strategie.

Kick-off gesprek

Nu jullie gegevens en branche in kaart zijn gebracht komen we samen voor een gesprek om alles te bespreken en de volgende stappen duidelijk te maken. Dit klinkt waarschijnlijk als een hele klus, maar we doen dit allemaal in de eerste week van een campagne.

Technische SEO-audit

Google heeft een voorkeur voor websites die zijn gebouwd naar hun eigen richtlijnen. Om dit te controleren voeren wij een technische analyse uit op jullie website. Hier kunnen we eventuele problemen vinden en aan jullie presenteren in een gemakkelijk te begrijpen rapport.

Kwaliteitscontrole van de website

Google geeft jullie website een ‘kwaliteitsscore’ en neemt deze mee in de beslissing wie bovenaan rankt. Wij hebben een methode ontwikkeld om die kwaliteit van de website te evalueren. Gebaseerd op deze analyse, doen wij aanbevelingen om deze te verbeteren.

Zoekwoordonderzoek

Zoekwoorden zijn de hoekstenen van een SEO-campagne – ze bepalen hoe potentiële klanten jullie zullen vinden. We vinden ‘hoofd’-, sub en semantische zoekwoorden voor elke pagina op jullie website. Deze zoekwoorden vergelijken we vervolgens met de grootste concurrenten in jullie branche.

“On page” verbeteringen

Na het zoekwoordenonderzoek geven wij on page aanbevelingen. Dit betekent dat wij aangeven hoe jullie de belangrijke pagina’s kunnen optimaliseren. Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op onze SEO-kennis, de verzamelde data en hoe jullie concurrentie het doet.  

Technische aanpassingen

Je ontvangt een lijst met alle aanbevelingen, maar soms heb je niet de tijd (of de kennis) om dit allemaal zelf aan te passen. Geen zorgen! Je kunt ons aan het werk zetten om alle aanbevelingen ook echt uit te voeren.

Analyse van zoekwoord kansen

In ons eerste zoekwoordenonderzoek kijken we naar het optimaliseren van bestaande pagina’s. Dit onderzoek kijkt naar de belangrijkste zoekwoorden binnen jullie branche en identificeert kansen voor jullie website.

Genereren van inhoud onderwerpen

Na de zoekwoord kansen analyse wordt er gekeken naar de intentie van elk zoekwoord. Elk woord krijgt een stap in de funnel toegekend. Zoekwoorden bovenaan de funnel worden gebruikt voor een blog.

Nieuwe pagina gemaakt

zoekwoorden lager in de funnel kunnen worden ingezet op lead generatie pagina’s of productpagina’s. zo wordt er content gecreëerd die jouw klant op de juiste tijd op de juiste manier bereikt.  

Link prospectie

Ons team analyseert jullie website en die van de concurrent. Met deze gegevens bepalen we waar links moeten komen en stellen we een lijst op met linkmogelijkheden. De websites met linkmogelijkheden worden tijdens de campagne benaderd voor het plaatsen van links. 

Link-bereik

We zetten een aantal link-outreach-tactieken in om links naar jouw site te genereren. Dit betekent dat we pitches naar relevante sites voor opname van een link naar jouw website. We beheren deze e-mails zorgvuldig en zorgen ervoor dat de pitches goed worden ontvangen.

Handmatige content promoties

Website met grote communities en veel comments zijn een goudmijn voor links. Deze websites zoeken wij op om vervolgens een goed uitgedachte comment met link naar jouw website te plaatsen. Dit houdt je linkprofiel gevarieerd.

Bloggers

Blogs zijn belangrijke tools om in te zetten bij linkbuilding. Je kan dit doen door bloggers in te huren of zelf kwalitatieve artikelen te schrijven. Blogs uitwisselen of weggegeven is daarnaast een sterke manier om kwalitatieve links te ontvangen.

Presentaties

Na elke periode worden er presentaties opgesteld met alle conclusies en aanbevelingen. Deze wordt uitgebreid besproken, zodat de volgende stappen duidelijk zijn. Er wordt nooit iets aangepast zonder toestemming. 

Google-docs

Alles wat te maken heeft met jouw campagne is in te zien in jullie persoonlijke bedrijfsfolder in Google docs. Zo weet jij precies waar wij mee bezig zijn. Hierdoor hoeven er niet elke keer mails verstuurd te worden wanneer er iets is aangepast.

Maandelijkse rapporten

Elke maand plannen we een gesprek waarin alle resultaten van die maand worden besproken. Deze resultaten zijn vervolgens ook terug te vinden in overzichtelijke rapporten.

Dashboards

Je krijgt van ons een eigen dashboard, hierin wordt alle belangrijke informatie voor jouw website bijgehouden. Hier kun je zien of je meer bezoekers krijgt, waar je in Google rankt en nog veel meer! 

Online Marketing resultaten

Recente klant resultaten

Wij vertellen je graag alles over onze werkwijze en aanpak, maar aan het einde gaat het allemaal om die resultaten. Daarom laten we onze resultaten voor zich spreken.

SEO Diensten Den Bosch

Wat kunnen wij voor jou doen?

In de wereld van zoekmachine optimalisatie zijn er veel verschillende taken, wij nemen deze graag voor je uit handen. Dok Online helpt je graag op weg met de volgende SEO services:

Strategie

Werk een strategie uit voor jullie seo campagne, om jullie doelen zo snel mogelijk te behalen. 

Technische Seo

Wij assisteren bij het optimaliseren van de techniek en content op en rond je website.

Zoekwoordonderzoek

We laten zien hoe jouw doelgroep zoekt, zodat je weet waar je op moet focussen

Concurrentie analyse

Zie hoe jouw concurrentie het doet.

Copywriting

Schrijf de juiste teksten om jouw doelgroep optimaal te bereiken. Voor elke stap in de klantreis.

Lokale Seo

Verbeter jouw vindbaarheid op de lokale markt. 

Analytics

Zie direct of je al resultaat geboekt hebt.

Internationale Seo

Wordt niet alleen maar vindbaar in Nederland, maar breid je uit naar het buitenland. 

Seo migratie

Het overzetten van jouw oude gegevens zonder je harde werk verloren laten gaan. 

Linkbuilding

Wij maken van jouw website een online autoriteit

Wat maakt ons SEO bureau in Den Bosch Uniek

Waarom Dok Online

Ook in gesprek met andere bedrijven? Helemaal goed, dat moedigen we zelfs aan. Maar niet zonder jou te vertellen wat ons precies anders maakt:

Unieke tools

Onze SEO tools zijn uniek

Data vormen de basis van een goede SEO-campagne. We hebben custom ontwikkelde tools die met behulp van API’s, data-scrapes en krachtige analyse formules alles te ontrafelen wat er op jullie site gebeurt. 

Zo kunnen we alle nodige stappen nemen om jullie website te optimaliseren en de campagne te laten slagen.

Transparantie

Bij een SEO specialist is het helemaal niet gek dat je alleen resultaten krijgt te zien. Maar bij Dok Online laten wij jou liever meekijken in het gehele proces. Wij stellen aan het begin van de campagne een planning op, die jij altijd live kan meekijken.

Hier zie je precies waar wij aan werken en wanneer de deadlines zijn. Ook de analyses worden gedeeld in jouw persoonlijke Googledrive klanten map. Alleen wij en jouw medewerkers kunnen hierin. Mailtjes versturen voor elke kleine aanpassing is dus niet nodig.

Transparant
Seo specialist Den Bosch

Lokaal en ervaren

Met alleen de juiste tools ben je er natuurlijk nog niet, de juiste conclusies trekken en daarop de strategie bijsturen is minstens net zo belangrijk. Er werken daarom altijd meerdere ervaren marketeers aan je campagne. Ook zitten wij om de hoek, in Den Bosch, en staan we altijd voor je klaar!

Leuke Projecten

Bekijk ons Laatste werk

Case studie header bootuitjes.nl

100% lead groei per jaar, al 3 jaar op rij!

Bootuitjes is een platform die uitjes op het water aanbiedt in Amsterdam. Een markt met veel concurrentie. 

Doel: Elk jaar een stijging van 50% in het aantal leads.

Resultaat: 100% organische groei en lead groei per jaar, al 3 jaar op rij!

Bekijk business case

Case studie Hello Amsterdam

Van 12K naar 230K organische bezoekers

Hello Amsterdam is een magazine over Amsterdam met een bijbehorend online platform. Het bedrijf wilde verder groeien in organisch verkeer en beter ranken voor grote zoekwoorden.

We vergrootte het organisch verkeer van 12.000 naar 230.000 organische bezoekers per jaar.

Bekijk business case

Case studie Best Barrel

300% meer leads per maand

Best Barrel is een speler op de b2b markt met als specialisatie het verkopen en verhuren van fusten.
Naast de direct sales van het bedrijf wilde ze online beter vindbaar worden, om meer leads uit te krijgen.

Resultaat: maandelijks aantal leads met 300% toegenomen.

Bekijk business case

Klantresultaat Goed Geregeld Scheiden

Lokale dominantie op alle fronten

Goed geregeld scheiden is een mediator gevestigd in Den Bosch. Een lokaal bedrijf die in deze markt wil groeien.

Doel:  Lokale overheersing op organisch en betaald niveau In de regio Den Bosch. Om zo meer leads te krijgen.

Resultaat: #1 op lokale zoekwoorden voor organisch en betaald verkeer. Nummer 2 in de local pack.

Bekijk business case

Wat zeggen klanten over als SEO specialist

#1 SEO specialist Den Bosch

Alleen onze klanten kunnen vertellen hoe het is om met ons samen te werken en waarom ze ons kiezen als SEO specialist Den Bosch. Daarom hebben wij gevraagd of ze hun ervaring willen delen. 

De mensen achter Dok Online

Deze marketeers gaan aan slag met jullie site.

vierkant portret David

David van Brakel

SEO specialist – Eigenaar
Portret vierkant Mieke

Mieke Baken

SEO specialist
wordt onze volgende case studie

Word onze volgende case studie

Ontdek hoe we uw website meer bezoekers en conversies kunnen opleveren.

SEO Bureau Den Bosch FAQ

Veelgestelde vragen

Seo wordt een steeds groter en bekender begrip. Toch is het vaak nog niet helemaal duidelijk wat het allemaal inhoudt. Daarom leggen we dit graag nog even uit. Onderstaande meest gestelde vragen over SEO Bureau Den Bosch.

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, gaat over de vindbaarheid van jouw site. Het is een breed begrip en bestaat uit meerdere onderdelen. SEO bestaat uit alle activiteiten die je uitvoerd om jouw site hoger te laten ranken in Google. En dan hebben we het alleen over het organisch verkeer. In tegenstelling tot SEA, hierbij gaat het om verkeer naar je site toe te trekken via advertenties. Dan hebben we het over betaaldverkeer. 

Het internet heeft ons de mogelijkheid gegeven om een breder publiek te bereiken. Een publiek die verder gaat dan je eigen netwerk. Maar om dit grote publiek te bereiken moet jouw site wel aansluiten bij het zoekgedrag van je doelgroep. 

Dat is nou precies waar het bij SEO over gaat. Je zorgt ervoor dat jouw site wordt geoptimaliseerd voor jouw potentiële klanten binnen de richtlijnen van Google. Hierdoor trek je relevante bezoekers naar je website toe en verhoog je de conversie

Omdat steeds meer bedrijven actief bezig zijn met SEO is het moeilijk of onmogelijk om goed te ranken met je site als je hier zelf niets mee doet. Om de concurrentie voor te blijven of bij te houden is het belangrijk dat je online goed vindbaar blijft.

Een SEO specialist houdt zich bezig met de vindbaarheid van jouw site. Dat betekent dat ze er voor zorgen dat de content op de pagina’s aansluiten bij het zoekgedrag van jouw doelgroep en dat Google begrijpt wat er op jouw site gebeurd. Zo haal je niet alleen meer bezoekers naar je site, maar ook relevante bezoekers. Zodat de conversie op de site wordt verhoogd met mensen of bedrijven buiten je eigen netwerk.

Jazeker! Ons SEO bureau is te vinden op het industrie terrein De Brand. Makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Wanneer je op locatie bent kun je de auto kwijt op de gratis parkeerplaats voor het gebouw. Wil je de exacte route beschrijving ga dan naar onze contactpagina.