SEO Specialist Den Bosch

Bovenaan komen in Google, dat is wat je wil. Maar hoe doe je dat? Dok Online is jouw SEO Specialist in Den Bosch en wij helpen je graag verder.

Ons doel? Een SEO strategie ontwikkelen waarmee jouw website gevonden wordt door nieuwe klanten. Daarnaast maken wij het hele proces inzichtelijk en begrijpelijk; geen ingewikkelde marketingtermen maar duidelijk resultaat.

Ervaren specialisten 
Duidelijke aanpak
Heldere inzichten in je eigen SEO dashboard
Bewezen succesvol resultaat
seo specialist den bosch voorbeeld

De arrangementen van Bootuitjes.nl helpen wij naar de top in Google.

Bovenaan in Google? Regelen we voor je!

Waarom een SEO Specialist

Wanneer je investeert in een website, wil je ook dat deze resultaat gaat opleveren. Een SEO Specialist kan jou hierbij helpen. Samen kijken jullie naar realistische doelen voor de website en wordt er een plan van aanpak opgesteld om deze doelen zo snel mogelijk te behalen. Hierbij zorgen we ervoor dat je niet alleen “in Google voorkomt” maar ook dat je gevonden wordt op de zoekwoorden die er voor jouw bedrijf toe doen.

Een goede SEO Specialist doet meer dan alleen mensen naar je website sturen. Aan “gewoon een bezoeker” heb je niet zo veel. Een bezoeker is namelijk nog geen klant. De SEO Specialisten van Dok Online kijken daarom niet alleen naar hoe je beter gevonden wordt, maar ook naar hoe jij meer omzet uit je online marketing kan halen. Ze weten niet alleen alles van vindbaar worden in Google, ook de nieuwste marketing en copywriting trucs kennen ze als geen ander. Zo zetten wij online marketing om in meetbaar resultaat voor jouw onderneming.

Wat maakt iemand een echte SEO specialist bij Dok Online?

Wij laten niet zomaar iedereen SEO Specialist worden, bij Dok Online moet je daarvoor wel uit specifiek hout zijn gesneden.

Goed met data

Meten is weten, dat is niet anders als het op online marketing aankomt. Onze SEO specialisten zijn allemaal sterk met cijfers. Zij weten waar je naar moet kijken om online succes te kunnen meten.

Talent voor content

Een goede SEO Strategie valt of staat met goede content. Het is belangrijk dat onze specialisten een neusje hebben voor goede content. Zo kunnen ze creëren en adviseren op het hoogste niveau.

Ervaring

SEO is een skill die je vooral leert door het veel te doen. Onze specialisten hebben dan ook al veel bedrijven in verschillende branches geholpen met hun zichtbaarheid in zoekmachines.

Handig met tools

Meten, analyseren en optimaliseren zijn het hart van een goede SEO strategie, om dit goed te kunnen doen moet je ervaring hebben met de juiste tools.

seo specialist den bosch voorbeeld

Voor Helloamsterdam.com behaalde wij 476% groei in het aantal bezoekers in minder dan een jaar.


Gratis SEO Analyse

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan onze gratis SEO Analyse aan, hierbij kijkt een van onze specialisten kritisch naar jouw site. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Al deze punten worden verwerkt in een vrijblijvend adviesrapport.

Bedrijven waar wij voor werken


Hoe pakken wij SEO aan?

Hoe ziet een SEO traject er concreet uitziet?

  • SEO Anaylse

    We beginnen met een uitgebreide analyse. Waar staat de website nu, wie zijn de concurrenten en wat zijn de zoekwoorden waar jullie op willen ranken? Dit vormt de basis voor de nieuwe SEO strategie.

  • Uitstippelen strategie

    Na de Analyse is het tijd voor de strategie. Zie dit als een blauwdruk dat je naar het gewenste online resultaat gaat brengen. Naast hoofddoelstellingen bepalen we ook een aantal tussendoelstellingen zodat we snel het effect van de campagnes kunnen meten.

  • Tijd voor actie

    Wij gaan voor je aan de slag! Hierbij kunnen we de rol van volwaardige marketingafdeling op ons nemen of jouw eigen team coachen op afstand of locatie. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk.

Onze SEO Services

In de wereld van zoekmachine optimalisatie zijn er veel verschillende taken, wij nemen deze graag voor je uit handen. Dok Online helpt je graag op weg met de volgende SEO services:


SEO Advies

Weet waar je kansen liggen met ons geavanceerde SEO dashboard.

Website Analyse

Zie direct of je al resultaat geboekt hebt.

Zoekwoordonderzoek

We laten zien hoe jouw doelgroep zoekt, zodat je weet waar je op moet focussen

Technische kennis

Wij assisteren bij het optimaliseren van de techniek en content op en rond je website.

On-page SEO

We analyseren je pagina’s en optimaliseren ze voor maximale vindbaarheid

Concurrentie analyse

Zie hoe jouw concurrentie het doet.

Linkbuilding

Wij maken van jouw website een online autoriteit

Conversie optimalisatie

We helpen je om je doelgroep naar de juiste pagina’s te leiden.

SEO Training op locatie

Maak SEO experts van jou en je team met onze SEO training op locatie.

SEO Support

Vragen? We beantwoorden ze via de telefoon, e-mail of sturen je een op maat gemaakte video.


Vrijblijvend adviesgesprek

Ben jij klaar voor een goed vindbare website? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

5/5 (6 Reviews)