Zorgeloos resultaat

Online marketing is groots, Dok Online maakt de juiste keuzes voor jouw bedrijf.

Zorgeloos resultaat

Kompas in de jungle

Online marketing is steeds meer een containerbegrip geworden. Van kleine Facebookcampagnes tot complete online strategieën met blogposts en influencers, er is van alles mogelijk. Maar waar moet jij je op focussen en wat zorgt daadwerkelijk voor online resultaat?

Dok Online is graag jouw kompas in deze online jungle. Samen bekijken wij hoe jij het beste resultaat kunt behalen. Wij doen dit volgens de volgende drie kernpunten:

Content creatie

Content

Wat voor doelen wil jij bereiken met je content en sluit dat eigenlijk wel aan bij de behoefte van je doelgroep? Wanneer het doel en de behoefte naadloos op elkaar aansluiten kun je jouw doelgroep informeren, inspireren en overtuigen. Lees hier hoe we jou helpen met het creëren van de juiste content.

marketing

Marketing

Weet jij waar je doelgroep zich bevindt? Met goede content alleen ben je er nog niet, deze content moet je potentiële klanten ook bereiken. Door de juiste marketing komt jouw content op het juiste moment op de juiste plaats terecht. Zo maak jij van je potentiële doelgroep winstgevend. Lees hoe wij je helpen bij het bereiken van jouw doelgroep.

Analyse

Analyse

Nadat jouw content via de juiste kanalen is verspreid is het belangrijk om te kijken wat voor resultaat dit oplevert. Door een juiste analyse kun je betere campagnes opstellen, kosten per campagne verlagen en de opbrengsten vergroten. Deze stap bewijst dat marketing geen geld kost, maar juist geld oplevert.  Lees hoe wij bewijzen dat marketing geld oplevert.

Denk jij dat sterke onlinecampagnes alleen voor bedrijven met grote marketingbudgetten zijn weggelegd? Dok Online bewijst je graag het tegendeel. Samen zorgen wij ervoor dat marketing bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelstellingen.

Leer waar jouw klant behoefte aan heeft


0%
Kom jij bij die overige 5%?

95% van de bedrijven houdt geen rekening met de behoeftefase waar zijn doelgroep zich in bevindt bij het de creatie van de content en bij het kiezen van de in te zetten marketingkanalen. Dit zorgt voor een mismatch tussen aanbieder en klant waardoor het resultaat uitblijft. Lees hoe wij inspelen op de behoefte van jouw doelgroep.

Zet jouw Marketing om in Resultaat.

Met Met Dok Online sluiten jouw onlineactiviteiten en content perfect aan op je doelgroep, zo haal jij het meeste uit jouw onlinecampagne. Laat ons focussen op waar wij goed in zijn, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan